Belachelijk hoe snel de tijd gaat, dat was gelijk mijn gedachte toen ik las dat de herfst alweer is begonnen. Voor mijn gevoel begon de zomer pas vorige week, maar dat zal ook wel aan dit gekke jaar liggen… Want het is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar toen zus en ik 31 december stonden te proosten en riepen dat dit HET jaar van SiS werd, hadden we gek genoeg géén rekening gehouden met Covid-19. Wie wel tenslotte? Is het dan helemaal niet het jaar van SiS? Zeker wel! We beseffen ons echt wel dat we heel, heel dankbaar mogen zijn dat we door deze rotperiode heen zijn gekomen, en we doen er ook alles aan om te zorgen dat er niet nóg zo’n periode komt.

Maar; in de tussentijd zitten wij ook niet stil! Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen gaat onze vestiging in Zoeterwoude weer open, maar we zijn ook in een andere buurt op onderzoek uit.. Spanning en sensatie dus, maar die details volgen later pas als we echt iets concreets hebben 😉 En ja, dat was dus de spreekwoordelijke dooie mus haha!

Toch willen we jullie een supergave openings-aanbieding doen. Hoewel de cryo niet in Zoeterwoude komt te staan, blijft hij natuurlijk wel onlosmakelijk met ons verbonden, want wat is het een gaaf apparaat. Nu moet een openingsaanbieding natuurlijk al sensationeel zijn, maar we wilden hem dit keer nóg mooier maken, als dank voor jullie steun tijdens deze lastige maanden. En zo kwamen we uit bij de volgende TWEE acties:

Maak kennis met de cryo en betaal tijdelijk €99,- ipv € 125,- voor een losse behandeling!

Ken jij de behandeling al of wil je direct een kuur boeken van drie behandelingen? Dan moet je nu écht opletten want dit is echt historisch laag! Je krijgt nu nl € 249,- KORTING op je tweede zone!!! In plaats van €598,- betaal je dus tijdelijk maar €349,- voor twee zones. De tweede zone is dus bijna voor niks… Letterlijk 😉

Dit is natuurlijk belachelijk, maar dat zijn wij ook dus ach 😉 Wil je hier gebruik van maken? Let dan nog even op het volgende: De plekken zijn beperkt, we hebben maar 1 cryolipolyse dus vol is echt vol! Daarbij geldt deze actie alleen voor nieuwe boekingen en niet in combinatie met lopende afspraken. De actie start vandaag, woensdag 23 september en is geldig tot 1 oktober, dus boek snel voor het te laat is!

Je kan ons op de gebruikelijke manieren bereiken; whatsapp, telefoon, Facebook, via via, postduif, etc etc. Ook voor vragen of een eventueel adviesgesprek over de zones, geen enkel probleem.

Wil je nu al een afspraak maken voor een intake in Zoeterwoude, dan kan dat natuurlijk ook al! Neem dan ook even contact op, want ons online boekingssysteem heeft die aanpassing nog niet doorgevoerd. Nou bedankt weer voor jullie aandacht, dan ga ik nu nog even genieten van de allerlaatste zomerse zonnestralen (volgens weeronline dan he, maar dat zegt tegenwoordig ook niks)

Tjuuuuuuus!

Liefs Paula