Selecteer een pagina

FAQ

De antwoorden op de meestgestelde vragen lees je op deze pagina. Staat je antwoord er niet bij? Laat dan je vraag of e-mail adres achter en ontvang alle info in je inbox.

Wat voor soort dieet is Straight away?

Het programma van Straight away bestaat uit maaltijd-vervangende producten zoals shakes, repen, havermout, soepen en warme maaltijden. Daarnaast zijn er een aantal ondersteunende producten zoals bouillon en Mix & Drink poeders. De maaltijdvervangers van Straight away zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Afvallen met shakes en andere maaltijdvervangers van Straight away is verantwoord, de producten leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen.

Wat kost het Straight away dieet?

De kosten van het dieet zijn afhankelijk van het programma dat jij samen met je coach kiest en het aantal producten dat daarbij hoort. Een programma is al mogelijk voor €53,50 per week. Volgens het Nibud geven volwassen dagelijks ongeveer €6,00 uit aan voeding. Je doel bereiken kost je dus maar iets meer dan €1,00 per dag méér!

Zijn maaltijdvervangers wel verantwoord?

Alle producten van Straight away zijn vrij van aspartaam en worden bijna allemaal gezoet met Stevia. De shakes en soepen soja-arm en glutenvrij. De shakes bevatten complexe koolhydraten en geen conserveringsmiddelen. De Straight away producten voldoen en zijn geproduceerd conform de richtlijn 96/8 EC en zijn specifiek bedoeld om in energiebeperkte diëten te worden genuttigd. De producten zijn bedoeld voor gewichtsbeheersing. Door de unieke en zo hoog mogelijke samenstelling van onze ingrediënten onderscheiden wij ons binnen de markt van energiebeperkte diëten.

Wat zijn de kosten van de begeleiding?

De kosten van het dieet zijn afhankelijk van het programma dat jij samen met je coach kiest en het aantal producten dat daarbij hoort. Een programma is al mogelijk voor €53,50 per week. Volgens het Nibud geven volwassen dagelijks ongeveer €6,00 uit aan voeding. Je doel bereiken kost je dus maar iets meer dan €1,00 per dag méér!

Voor wie is het Straight away dieet?
Het Straight away dieet helpt jaarlijks duizenden mannen en vrouwen om succesvol af te vallen. Om gebruik te mogen maken van het Straight away programma dien je minimaal 18 jaar te zijn.
Hoe plan ik een afspraak?
Je kunt eenvoudig online een afspraak inplannen voor een intakegesprek. Het intakegesprek duurt ongeveer een uur en kost €25,=. Kom je samen met een vriend(in) dan betalen jullie eenmalig het intakebedrag. De korting wordt verrekend bij je eerste bestelling. Heb je nog vragen of liever persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact op 071 203 24 32 of per e-mail: info@slimminginstyle.nl 
Wat is het adres van Slimming in Style?

Slimming in Style is gevestigd in multifunctioneel centrum “Ons Huis” aan het Kosterspad 3 in Zoeterwoude. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Op 2 minuten vanaf de A4 én vanaf het centrum van Zoeterwoude is SiS goed bereikbaar vanuit Stompwijk, Hazerswoude, Leiden, Leiderdorp en Voorschoten. Een uitgebreide routebeschrijving vind je op de contact pagina.

Wat zijn de openingstijden?
De openingstijden verschillen per periode. In onze online agenda bekijk je onze beschikbaarheid en plan je eenvoudig zelf je afspraak.

STEL EEN VRAAG

Contactform FAQ

Testimonials

Wat Anderen Zeggen

“Zes maanden later nog steeds op mijn streefgewicht. Ben daar zo blij mee!”
Lenie (60 jaar)

Verloor 22 kilo

“Het is echt zoooooo tof dat het is gelukt!”
Saskia (33 jaar)

Paste weer in haar trouwjurk

Het werkt echt heel goed
Peter (49 jaar)

Verloor samen met zijn vrouw meer dan 45 kilo

Met Straight away kom je er wel! Ik ben zooo onwijs blij met mezelf! Thanks Paula
Dorien (52 jaar)

Verloor 19 kilo

Ben je klaar om te beginnen met opvallen?

Zodra je start met afvallen, begin je met opvallen. De persoonlijke coaches van SiS staan klaar om je te helpen om de beste versie van jezelf te worden. Samen met SiS reken je voor altijd af met die overtollige kilo's. En we beloven je: ze blijven weg! Wat heb je te verliezen? Behalve die kilo's?

Chat openen
Stel jouw vragen hier
Hai, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval vandaag nog een reactie.

Bedankt voor je geduld, groetjes Denise van Slimming in Style🦩