Selecteer een pagina

SiS summer deal!

Afslanken zonder nadenken en moeiteloos centimeters verliezen, maar wel in style…

the summer edition!

SiS Summer deal!

Je kent het wel: rokjes en korte broeken die striemen achterlaten op je buik, of waarvan de gulp open moet als je te lang zit. En die shirtjes die te strak om je armen zitten?
Oh nee, alweer te laat!
Ieder jaar neem je je voor om eerder te beginnen, maar zolang de zon nog niet echt schijnt, lijkt een dieet niet nodig. Je denkt dat je nog wel wat tijd hebt. En dan ineens? Dan zijn er nog maar een paar weken over!

Stel je eens voor: je loopt zelfverzekerd over het strand of de camping, genietend van de zon, en je voelt je fitter en energieker dan ooit. Dat kan! De SiS Summerdeal is speciaal ontworpen om in een korte tijd maximaal resultaat te behalen, zodat jij deze zomer stralend kunt beginnen!

Je start jouw eindsprint naar de zomer namelijk met een behandeling onder de cryolipolyse! Met cryolipolyse kun je heel gericht de hardnekkige vetcellen aanpakken. Onze geavanceerde apparatuur beschikt over drie formaten pads waardoor we precies het gebied kunnen behandelen dat het meeste zichtbare effect geeft. Deze behandeling kost normaal gesproken €125,- maar is helemaal gratis als je gebruik maakt van de SiS Summer deal!

Terwijl je die kilo’s verliest, verlies je dus extra centimeters. Je zet letterlijk die turbo aan de komende weken!

Hoe werkt het?

Meld je aan

Stuur ons vandaag nog een appje, dat doe je door op de WhatsApp knop onderaan de pagina te klikken

Volg het programma

Maak een vliegende start onder onze cryolipolyse en ga 4 weken lang knallen met de heerlijke producten van Straight Away in combinatie met een lichte maaltijd.

Zie resulaten

Voel je fitter, zelfverzekerder en slanker binnen 4 weken!

Waar wacht je nog op? Doe mee en ontdek hoe snel je kunt veranderen. Laat deze zomer je moment van triomf zijn. Het is tijd om jezelf te bewijzen dat je het kunt. Schrijf je vandaag nog in en start jouw reis naar een slanker, energieker en zelfverzekerder leven. Je bent het waard!

Tijdelijke (Summer) deal!
De SiS Summer deal is speciaal ontworpen voor de weken voor de zomer en heeft dus een eenmalig lage prijs van €69,- per week. En dat is inclusief een behandeling onder de cryolipolyse twv €125,-!
Mis deze kans dus niet, start nu en beloon jezelf deze zomer!

Let's go!

Stuur ons simpelweg een whatsappje door op het whatsapp logo onderin de pagina te drukken

Zij gingen je voor

Monique

60 jaar en 13 kilo afgevallen.

“Heerlijk, om niet meer na te hoeven denken wat ik nou het beste kan eten, heerlijk om geen calorieën meer te hoeven tellen. Alle producten vond ik even lekker en daarbij komt, ik had absoluut geen hongergevoel”

Margriet

68 jaar en 12 kilo afgevallen

Sinds de diagnose Parkinson ben ik serieus gaan denken , en nu. Net met pensioen, hier gaan we iets aan doen, alles voor de gezondheid. Ik moest wat kilo’s kwijt, ook was mijn cholesterol en bloeddruk te hoog en te zwaar dus. Ik dacht meteen ik ga weer Straight away doen, heb ik ooit eerder gedaan. In januari gestart in mei was er 12 kilo af. Het ging super makkelijk, echt waar. Alles stimuleerde mij om er iets van te maken. Ik voel me ondanks mijn ziekte, super goed. Ik kan het iedereen aanraden om dit te doen.

Chat openen
Stel jouw vragen hier
Hai, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval vandaag nog een reactie.

Bedankt voor je geduld, groetjes Denise van Slimming in Style🦩