Allereerst… mijn oprechte excuses dat ik al zo lang geen blog gepost heb. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is de praktijk lichtelijk ontploft, wat een drukte, heerlijk! Toen ik (bijna) een half jaar geleden startte met mijn eigen onderneming had ik dit echt niet durven dromen… Maar echt, een date met Brad Pitt leek me nog kansrijker dan zo’n droomstart! Daar ben ik dus wel van terug gekomen (sorry Brad 😉 )… Het is echt ZO fijn om dit te mogen te doen, ik ben er elke dag weer blij om. Mocht je dit lezen en nog twijfelen of je je droom achterna durft te gaan, DOE HET!

Inmiddels zitten we alweer bijna in juni en zijn we hard op weg naar de zomer. Sterker nog, het is al een week heerlijk zomers weer! Hoe staat het met jullie zomer garderobe? Momenteel wordt er heel wat afgelachen hier in de praktijk; meerdere mensen kwamen hierheen om weer lekker in hun zomerkleding te passen, en diezelfde mensen konden van de week nieuwe kleding gaan kopen omdat juist die garderobe te groot is geworden haha!

De aanmeldingen blijven ook binnen stromen. Omdat het nu al zulk mooi weer is lijkt het misschien of je te laat bent, maar niets is minder waar! Het duurt nog 6 weken voor de zomervakantie van start gaat, misschien zelfs wel 9 weken voor je op vakantie gaat. Je kan dus nog prima vele kilo’s lichter op vakantie, dat vooruitzicht is toch fantastisch? En wat ook een voordeel is; het dieet is met deze temperaturen ook een stuk makkelijker vol te houden. Lekker wat ijsklontjes door je shake!

Dan nog even een serieuze noot.. Ik heb het al een keer uitgelegd in de nieuwsbrief, maar misschien ben je nieuw en weet je dit nog niet. Het gaat hier om de “21 producten regel”. In het kort gezegd, betekent dit dat je bij elke afspraak minimaal 21 producten moet afnemen (behalve als je in de afbouw zit natuurlijk). Reden hiervoor is dat je als je dit dieet volgt, elke dag minimaal 3 producten tot je moet nemen om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen en op die manier dus je gezonde levensstijl blijft behouden. Als je dat niet doet, en de producten ‘vervangt’ met iets anders, kom je essentiële voedingsstoffen tekort en dat kan slecht zijn voor je gezondheid! Dit is iets wat ik absoluut niet wil natuurlijk, vandaar dat ik deze regel heb ingesteld.

Het dieet werkt alleen als je het strikt volgt, en het dus niet combineert met andere diëten. En het is ook een stok achter de deur voor jezelf natuurlijk! Helaas komt het soms voor dat de 21 producten niet gehaald worden, en dat is dan ook te zien in de resultaten. Zonde, want het kan zoveel beter! Daarom nogmaals deze herinnering. Mocht je toch producten ‘overhouden’ (wat dus eigenlijk niet kan als je er precies genoeg hebt meegenomen), verzet dan je afspraak tot deze op zijn en kom daarna weer. Of kom op de afgesproken tijd en plan de volgende afspraak wat later dan je gewend bent.

Ik bedoel dit echt niet rot, deze regel is er niet om je te pesten, maar ik wil weten en begrijpen wat er met je lichaam gebeurt tijdens DIT dieet, zo kan ik daar waar nodig ingrijpen of aanpassen. Als je het dus “niet goed” volgt, weet ik niet wat er aan de hand is en kan ik je niet goed helpen. Vanuit Straight Away wordt dit ook gecontroleerd, en hoe zeer ik alle redenen ook begrijp, ik wil uiteraard niet het risico lopen dat ik hiervoor op mijn vingers word getikt, en ik ga er vanuit dat jullie dit ook niet willen 😉 Nogmaals: Ik doe dit echt voor jullie, want jullie gezondheid is nu ook mijn zorg!

Zo dat was het weer. Ik ga echt proberen om nu weer wat vaker te bloggen, maar mijn toppers gaan voor uiteraard! Geniet van het heerlijke weer, en schroom niet om je afspraak in te plannen, ik sta voor je klaar

Liefs Paula