Speciaal voor mannen

De begeleiding van een professionele coach is altijd gratis. Voor de overige tarieven kijk je hier.

DIEET-BOX VOOR MANNEN

Of het Straight away dieet alleen voor vrouwen werkt?

Nope!

Hoe oneerlijk ook… mannen vallen meestal nog veel sneller af dan vrouwen. De SiS MEN-u dieet box is speciaal ontwikkeld voor mannen die geen tijd hebben om uren in de sportschool te zwoegen of iedere dag een verantwoord menu te bedenken. En ook voor mannen die daar gewoon geen zin in hebben. Maar vooral voor alle mannen die deze zomer de show willen stelen op een festival. Of de plaatselijke kantine. Whatever works for you!

 

%

Verantwoord

%

Succesvol

%

Makkelijk

Je eet vier maaltijdvervangers per dag waarin alle essentiële voedingsstoffen zitten om verantwoord af te vallen. Daarna kom je iedere twee weken bij ons langs om te wegen. Onze begeleiding is altijd gratis. Als je wilt, zetten we de nieuwe box alvast voor je klaar. Vol met jouw favoriete producten.

Met de SiS MEN-u dieet box wordt afslanken wel heel aantrekkelijk. Maak daarom snel een afspraak voor een intakegesprek. De eerste afspraak duurt ongeveer een uur waarin je gewogen wordt en uitleg krijgt over onze begeleiding en het dieet. Het tweewekelijkse consult duurt ongeveer 20 minuten.

Onze 3 populairste MEN-u dieet boxen

:

“Easy does it”

Makkelijker wordt afvallen niet. Alle producten zijn kant en klaar. Handig als je veel onderweg bent of weinig tijd hebt.

 • 28 repen (5 smaken)
 • 28 kant en klare shakes (2 smaken)

“Shake it off”

De ideale combinatie van gevarieerd en gemakkelijk eten. Met de mousse verandert je shake in een handomdraai in een smakelijke pudding.

 • 1 shake beker
 • 1 mix and mousse
 • 14 repen (5 smaken)
 • 6 kant en klare shakes (2 smaken)
 • 12 ontbijtshakes (3 smaken)
 • 24 shakes (8 smaken)

“All the way”

Gevarieerder kan een dieet niet zijn. Wissel de shakes en repen af met warme maaltijden. Bevat ook een bouillon voor tussendoor.

 • 1 shake beker
 • 1 bouillon
 • 7 repen (5 smaken)
 • 7 kant en klare shakes (2 smaken)
 • 5 havermout
 • 9 ontbijt shakes (3 smaken)
 • 14 warme maaltijden (3 smaken)
 • 14 shakes (8 smaken)

Speciaal voor mannen

Wil je snel afvallen en toch lekker en makkelijk blijven eten? Kies dan de SiS MEN-u dieet box. Ieder box is afgestemd op het mannelijke eetpatroon en bevat voldoende Straight away producten om twee weken gevarieerd en verantwoord te (di)eten.

Zes mythes over een dieet met maaltijdvervangers

Maaltijdvervangers. Veel mensen hebben er een mening over, maar weinig mensen hebben er écht verstand van. Lees daarom eerst deze mythes over maaltijdvervangers.

Maaltijdvervangers zijn smakeloos en saai

Veel maaltijdvervangers smaken inderdaad zoals de verpakking ruikt. Naar karton. Of plastic. Begrijpelijk dat je je tijdens een eerder dieet liet verleiden om van je dieet af te wijken.  De maaltijdvervangers van Straight away zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten en zijn er in enorm veel verschillende smaken. Bovendien wissel je de maaltijdvervangers tijdens je dieet af met verantwoorde maaltijden.

Maaltijdvervangers zorgen voor een jojo-effect

Heb je alle beproevingen doorstaan en ben je afgevallen door het gebruik van maaltijdvervangers? Dan is de kans groot dat je weer gewicht aankwam, nadat je met het shake dieet bent gestopt. Om vervolgens langzaam maar zeker weer te eindigen rond je eerdere startgewicht. Frustrerend! Bij Straight away stel je samen met je coach menu’s op om je lichaam weer te laten wennen aan ‘normale’ voeding.

Maaltijdvervangers zijn duur

We snappen dat uitgaven altijd gebonden zijn aan een budget. Daarom zijn de producten van Straight away zo ontwikkeld, dat je niet veel meer kwijt bent aan het dieet dan aan normale voeding. Volgens het NIBUD geven volwassenen ongeveer €42,00 per week uit aan voeding. Een volledig Straight away dieet voor diezelfde week hoeft niet meer te kosten dan €49,35. Dat is dus maar 1 euro per dag meer. Geen slechte investering in je droomfiguur toch?

Maaltijdvervangers zijn ouderwets

Heb je eerder een dieet met maaltijdvervangers gevolgd? Dan heb je vast gemerkt dat iedereen om je heen een mening heeft over maaltijdvervangers. Meestal weten mensen in je omgeving niet goed waar ze het over hebben, maar hebben ze wél hun mening klaar als jij je shakebeker tevoorschijn haalde. Dat snappen we bij Straight away maar al te goed. Daarom hebben we de producten ontworpen met een toffe uitstraling. Je hoeft de producten niet weg te stoppen in je keukenkastje of onderin je tas. De hippe producten van Straight away mogen gezien mogen worden, waar je ook bent.

Een dieet met maaltijdvervangers is moeilijk vol te houden

Misschien hebben de bovenstaande argumenten er al eens voor gezorgd dat je een dieet niet lang kon volhouden. We kunnen niet helemaal voorkomen dat je soms moeilijke momenten kent of af en toe de fout ingaat. Wel krijg je tijdens het dieet persoonlijke begeleiding. Je komt regelmatig in de praktijk om te wegen en daar vieren we samen successen of verwerken we een teleurstelling. Als je vragen hebt of het dieet even moeilijk vol te houden vindt, dan staan we 7 dagen per week voor je klaar. Met advies of een luisterend oor. Samen zijn we succesvol!

Op lange termijn kom je alle kilo's weer aan

Als je je streefgewicht bereikt hebt, stel je samen met je coach een programma op om de producten stap-voor-stap te vervangen door ‘normale’ maaltijden. Het is daarbij natuurlijk belangrijk om een gezond en verantwoord voedingspatroon aan te leren. Want als je weer terugvalt in je oude gewoontes, zal ieder dieet er uiteindelijk toe leiden dat je weer aankomt tot je startgewicht. Om je te helpen gezondere keuzes te maken, blijf je nog tijdje op afspraak komen bij je coach. Gratis! Heb je na afloop van je dieet advies nodig? Je blijft life-time member. van SiS. Bel of app gewoon. We zullen je altijd helpen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Change “I can’t” into “I can”. And pretty soon you will say: “I did”

Wat voor soort dieet is Straight away?

Het programma van Straight away bestaat uit maaltijd-vervangende producten zoals shakes, repen, havermout, soepen en warme maaltijden. Daarnaast zijn er een aantal ondersteunende producten zoals bouillon en Mix & Drink poeders.

Eet je alleen maar Straight away producten?

De producten van Straight away zijn zó samengesteld dat je met 3 producten per dag alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen krijgt. Daarnaast is er een variatielijst van producten die je naast dit dieet gerust kunt eten. Je coach adviseert je hier verder over tijdens het intakegesprek.

Hoe werkt de nazorg precies?

Als je je streefgewicht (bijna) hebt bereikt, ga je het aantal maaltijdproducten langzaam afbouwen en vervangen door verantwoorde maaltijden. Als je helemaal afgebouwd bent, mag je nog een aantal keren langskomen voor nacontrole. Helemaal gratis.

Zijn maaltijdvervangers wel verantwoord?

Alle producten van Straight away zijn vrij van aspartaam en worden bijna allemaal gezoet met Stevia. De shakes en soepen soja-arm en glutenvrij. De shakes bevatten complexe koolhydraten en geen conserveringsmiddelen.

Hoe oud moet je zijn om dit dieet te mogen volgen?

Je kunt het dieet volgen als je 18 jaar of ouder bent. Ben je intolerant of heb je een medische aandoening? Neem dan eerst contact op met ons voor persoonlijk advies. Er is meer mogelijk dan je denkt, maar je gezondheid is natuurlijk het belangrijkst voor ons.

Wat als ik de producten niet lekker vindt?

Met 26 verschillende smaken is er voor elk wat wils. Besluit je toch niet verder te gaan met het dieet, dan maak je samen met je coach een versneld afbouwschema en kun je de producten onder bepaalde voorwaarden retourneren. Je kunt ook een proefpakket aanvragen.

Ben je klaar om te beginnen met opvallen?

Zodra je start met afvallen, begin je met opvallen. De persoonlijke coaches van SiS staan klaar om je te helpen om de beste versie van jezelf te worden. Samen met Paula en Denise reken je voor altijd af met die overtollige kilo's. En we beloven je: ze blijven weg! Wat heb je te verliezen? Behalve die kilo's?