Zo…

De eerste week van thuiswerken en thuisblijven zit erop. Ook voor ons is het even aftasten hoe we het beste kunnen omgaan met deze situatie. We vinden het fantastisch om te zien dat veel mensen met ons meedenken. Omdat vrijwel iedereen -ondanks het Coronavirus- het programma blijkt te willen blijven volgen, blijft SiS voorlopig geopend aan de Kanaalweg en kunnen we je dus nog gewoon blijven wegen. Natuurlijk houden we de voorgeschreven 1,5 meter afstand en hygiënemaatregelen in acht en rekenen we erop dat jullie dat ook doen. De feestelijke opening van onze vestiging in De Groenoord stellen we eventjes uit omdat het pand tot nader order gesloten is.

Bouw een voorraad op

We hebben ook gemerkt dat een flink aantal mensen al een goede voorraad thuis hebben opgebouwd. Slim! Als je dat nog niet hebt gedaan, is ons advies om dat alsnog te doen en dus om minimaal een week aan producten thuis op voorraad te hebben. Mochten de regels strenger worden, dan kun je in ieder geval even vooruit totdat de leveringen bijvoorbeeld via PostNL kunnen gaan. Heb je dus vorige week extra ingekocht, neem dan deze week gewoon weer voor een week aan producten mee, zodat je thuisvoorraad van een week op peil blijft.

We denken met je mee

Mocht je liever niet op afspraak komen of ben je niet helemaal fit, laat het ons weten. We denken graag met je mee om te zorgen dat je het programma gewoon kunt blijven volgen. Zoals je weet zitten in de Straight away producten alle voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft en hoef je je dus geen zorgen te maken dat je weerstand achteruit gaat. Sterker nog: waarschijnlijk voel je je fitter en energieker tijdens het volgen van het dieet dan wanneer je weer in je oude patroon terugvalt.

Help a SiS(ter) out

Als zelfstandig ondernemer is dit natuurlijk ook voor ons een spannende en onzekere periode. Veel van onze cliënten hebben een plekje in ons hart veroverd en daarom hopen we dat jullie ons steunen door onze posts te blijven liken op social media en gewoon het dieet te blijven volgen. Je kunt ons ook steunen door nu alvast een cryolipolyse behandeling te boeken. Als waardering voor je steun en vertrouwen geven we eenmalig €50,00 korting op een kuur van drie behandelingen die normaal gesproken €299,00 kost.

Sneak preview van ons online coaching programma

Heel binnenkort lanceren we het ‘online coaching’ programma dat je volledig vanuit huis kunt volgen. Maar aan onze aanpak verandert niets. Zo blijven we je helpen als personal coach maar doen we de coaching via videobellen. Afvallen blijft leuker, lekkerder en makkelijker, maar dan met de Straight away producten die je toegestuurd krijgt. Je krijgt een weegschaal van ons in bruikleen zodat we je blijven helpen om je ideale figuur terug te krijgen. En dat alles voor een vast bedrag per week. Wil je meer weten? Laat hieronder een berichtje achter en we informeren je nog voordat we het programma lanceren.

Tot slot

Dit was onze korte update. We merken dat bijna iedereen (wij ook…) op dit moment vooral bezig is met de korte termijn. Maar hoe het ook gaat lopen, het voorjaar komt eraan en over 13 weken is het zomer. Dus houd je hoofd erbij, laat je niet teveel verleiden om af te wijken van je plan om op gewicht te komen zodat jij deze zomer kunt shinen. Of het nou aan de Costa del Sol is, of in je eigen achtertuin 😉

Stay safe!

Liefs,

Paula en Denise