Package deals

Slimming in Style betekent leuker, lekkerder en makkelijker afvallen. Met onze package deals bespaar je geld en heb je meer zekerheid dat je je doel bereikt.  We bieden zelfs een afslankgarantie, waarbij wij je stok achter de deur blijven totdat je je streefgewicht bereikt hebt! Altijd mét een wekelijkse check-in met je personal coach via videochat, dus zonder dat je deur uit hoeft. Of kom gezellig bij ons langs in onze vestiging in Leiden. 

Kies het programma dat bij je past

Welk programma je ook volgt, iedere week check je in bij je personal coach. Vanuit huis via videochat of in onze vestiging in Leiden (ZH). Samen met je coach stel je jouw programma samen met de maaltijdvervangers van Straight away.  Wil je nog sneller resultaat? Bekijk onze cryolipolyse behandelingen.

Hoe we je helpen naar je ideale figuur

Via Slimming in Style kun je leuker, lekkerder en makkelijker afvallen. Altijd mét een personal coach en zonder dat je de deur uit hoeft. 

Persoonlijke begeleiding

Eén keer per week check je in bij je personal coach. Vanuit huis via videochat of in onze vestiging in Leiden. Samen met je coach bepaal je je streefgewicht en stellen jullie een maaltijdplan samen. Tijdens de wekelijkse check-in bespreken jullie het weegresultaat en kies je de Straight away maaltijdvervangers voor de komende week.  Heb je je streefgewicht bereikt? Gefeliciteerd! Samen met je coach ga je de maaltijdvervangers  geleidelijk vervangen door verantwoorde voeding. Zo zorgen we er voor dat je je streefgewicht niet alleen bereikt, maar ook behoudt!

Verantwoord dieten

Samen met Straight away hebben we een dieet ontwikkeld voor mensen die geen tijd hebben om uren in de sportschool te zwoegen of iedere dag een verantwoord menu te bedenken. Maar ook voor mensen die daar gewoon geen zin in hebben. De maaltijdvervangers van Straight away leveren je alle essentiele voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Het programma van Straight away bestaat uit maaltijd-vervangende producten zoals shakes, repen, havermout, soepen en warme maaltijden. In meer dan 20 smaken. Zelfs mét chocolade! 

Samen succesvol

Als je wilt afvallen, is het al moeilijk genoeg om een eerste stap te zetten. Daarom maken we het je makkelijk om met ons in contact te komen én te blijven! Via onze app krijg je tips, kunt vragen stellen aan je coach en je vindt er je persoonlijke maaltijdplan. Bi j SiS kun je rekenen op de enthousiaste begeleiding van een ervaringsdeskundige. Geloof ons, we weten dat dieten niet altijd leuk is. Maar hé, nothing tastes as good as skinny looks like. Toch? We zijn er voor je, ook als je het even moeilijk hebt. 

Stok achter de deur

Wat is nu motiverender dan snel afslanken met zichtbaar resultaat? Want daar doe je het uiteindelijk toch allemaal voor? Wij zijn jouw stok achter de deur en staan voor je klaar, ook als je het even moeilijk vindt. In ons wekelijks consult praten we bij, wegen we samen (ja, ook als je het programma vanuit huis volgt) en passen we je maaltijdprogramma aan als dat nodig is. En natuurlijk vieren we successen samen! Als je kiest voor ons conSIStency of irreSIStible package, geven we je zelfs de garantie dat je je streefgewicht gaat bereiken. We geven niet op voordat jij tevreden bent en een gezond en verantwoord gewicht hebt bereikt.

Afwisseling

Samen met je coach stel je jouw programma samen, met keuze uit onder meer shakes, repen, soepen en warme maaltijden van Straight away, de fatburner, detox of easydigest thee van Confettea & de verantwoorde sauzen van Callowfit. In het baSIS programma kun je ook kiezen om dagelijks 1 koolhydraatarme maaltijd te eten. De overige maaltijden vervang je dan door onze producten. Bestelde producten neem je meteen mee of, haal je op in Leiden of sturen we je de volgende dag toe. Met een conSIStency of irreSIStible package is de verzending kosteloos! Je bestelling mag iedere week helemaal anders zijn. 

Je gewicht zegt niet alles

Onze maaltijdvervangers leveren je alle essentiele voedingsstoffen. Je voelt je dus al snel energieker. Doordat je snel gewicht verliest, ga je je ook zelfverzekerder voelen. Toch kijken we niet alleen naar het cijfer dat de weegschaal aangeeft. In onze vestiging in Leiden gebruiken we daarom geavanceerde weegschalen die bijvoorbeeld ook je vocht-, vet- en spierpercentage meten. Als je het conSIStency of irreSIStible programma vanuit huis volgt, krijg je een weegschaal in bruikleen die dat ook kan. Zo kunnen we je beter adviseren en weet jij zeker dat je verantwoord aan het afvallen bent. Makkelijk toch?

Snel afslanken door vet bevriezen. Chill!

Naast personal coaching tijdens het Straight away dieet kun je bij SiS ook een afspraak maken voor cryoplipolyse behandelingen. Cryolipolyse is een methode om lokaal vet te verwijderen. Dit ‘bevriezen’ van vetcellen is een goede methode om die hardnekkige plekken aan te pakken. De vetcellen verdwijnen voorgoed en je ziet na iedere behandeling direct resultaat. Bij SiS beschikken we over de allernieuwste cryolipolyse apparatuur waarmee vet zelfs op de meest hardnekkige plekken als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Je begrijpt wel waarom we bij SiS fan zijn van deze behandeling. Daarom geven we tot wel 20% LIFETIME korting als je een conSIStency of irreSIStible package deal sluit. Tijdelijk krijg je bij het irreSIStible package je eerste cryolipolyse behandeling helemaal gratis.

VEELGESTELDE VRAGEN

Change “I can’t” into “I can”. And pretty soon you will say: “I did”

Kun je het programma ook vanuit huis volgen?

Ja! Bij je boeking kun je kiezen voor een online programma of in onze vestiging in Leiden. Via videochat bellen we je op het afgesproken tijdstip en nemen we samen de week en je weegresultaat door. De producten sturen we je de volgende dag toe. Je kunt tussentijds afwisselen en bijvoorbeeld een keer komen wegen in Leiden. Voor de cryolipolyse behandelingen is het wel nodig om naar Leiden te komen. 

Hoe lang zit ik aan een abonnement vast?

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen jouw streefgewicht. Je abonnement eindigt automatisch als je je streefgewicht hebt behaald. Daarna helpen we je gratis om je streefgewicht te behouden en betaal je alleen de producten die je afneemt. Als je het abonnement wilt beëindigen voordat je je streefgewicht bereikt hebt, dan kan dat voor het eerst na drie maanden.

Kan ik mijn abonnement tussentijds wijzigen?

Na drie maanden kun je voor het eerst je abonnement wijzigen. Je streefgewicht kun je bijstellen als je al een gezond gewicht heb bereikt dat past bij jouw lichaam en lengte. Dat betekent dat je BMI 25 of minder moet zijn. Twijfel je nog welke package bij jou past? En wil je onze producten bijvoorbeeld eerst proberen? Boek dan een intakegesprek voor het baSIS programma. Je zit dan nergens aan vast en kunt later alsnog kiezen voor een abonnement.

Hoe werken de abonnementen?

Iedere vier weken incasseren we het abonnement van je rekening. Je betaalt het abonnement vooruit. Je kunt ook per week betalen. In dat geval berekenen we €5,00 per week extra vanwege de extra administratie. Volg je het baSIS programma en betaal je de producten los? Dan sturen we je bestelling op als we je betaling ontvangen hebben via iDeal. In onze vestiging kun je contant en met PIN betalen.

Mag ik zelf mijn producten kiezen?

Natuurlijk! Met baSIS en irreSIStible kun je kiezen uit alle maaltijdvervangers van Straight away. Als je conSIStency kiest, is er een beperking van maximaal 7 repen of to-go shakes per week. De overige producten mogen soepen, shakes of warme maaltijden zijn.  Iedere week mag je onbeperkt bijproducten als verantwoorde Callowfit sauzen en warme dranken (thee, bouillon) en koude dranken (limonade) bijbestellen. De bijproducten zijn niet inbegrepen in je abonnement.

Kan ik mijn eigen weegschaal gebruiken?

Soms wel. Als professionele gewichtsconsulenten kijken we echter niet alleen naar je gewicht, maar ook naar bijvoorbeeld je vocht- en vetpercentages. Je weegschaal moet deze ook kunnen meten. Heeft je weegschaal deze functies niet? No problem, dan krijg je gedurende het programma een geschikte weegschaal van ons in bruikleen. Je betaalt alleen een borg van €50,00 die we aan het einde van het programma verrekenen als je de weegschaal weer in goede staat terugstuurt. Je mag de weegschaal ook houden om op gewicht te blijven.

Online Agenda

Bij Slimming in Style kun je een afspraak maken wanneer jij dat voor jou uitkomt. Daarom kun je online onze agenda bekijken en meteen een afspraak inplannen. Je kunt ook een account aanmaken. Dat is niet verplicht, maar wel handig als je bijvoorbeeld zelf je afspraak wilt verzetten. Nadat je de afspraak hebt ingepland, ontvang je per e-mail een bevestiging. En omdat iedereen wel eens druk is, sturen we je vooraf een herinnering. Lukt het niet om te boeken? Bel gerust, dan helpen we je persoonlijk verder.

Ben je klaar om te beginnen met opvallen?

Zodra je start met afvallen, begin je met opvallen. De persoonlijke coaches van SiS staan klaar om je te helpen om de beste versie van jezelf te worden. Samen met Paula en Denise reken je voor altijd af met die overtollige kilo's. En we beloven je: ze blijven weg! Wat heb je te verliezen? Behalve die kilo's?