Snel afslanken,

maar dan makkelijk

Afslanken hoeft geen straf te zijn

Via Slimming in Style kun je leuker, lekkerder en makkelijker afvallen. Altijd mét een personal coach en zonder dat je de deur uit hoeft. 

Persoonlijke begeleiding

Eén keer per week check je in bij je personal coach. Vanuit huis via videochat of in onze vestiging in Leiden. 

Verantwoord diëten

De maaltijdvervangers van Straight away leveren je alle essentiële voedingsstoffen. In meer dan 20 smaken. Zelfs mét chocolade!

Samen succesvol

Via onze app sta je steeds in contact met je coach. Je krijgt tips, kunt vragen stellen en vindt er je persoonlijke maaltijdplan.

Motiverend

Wat is nu motiverender dan snel afslanken met zichtbaar resultaat? Want daar doe je het uiteindelijk toch allemaal voor….

Afwisseling

Samen met je coach stel je jouw programma samen,met keuze uit onder alle shakes, repen, soepen en warme maaltijden van Straight away

 

Extra's

Afhankelijk van je gekozen package koop je met korting de fatburner, detox of easydigest thee van Confettea & de verantwoorde sauzen van Callowfit

Kies het pakket dat bij je past

Met onze package deals bespaar je geld en heb je meer zekerheid dat je je doel bereikt. Altijd mét een wekelijkse check-in met je personal coach via videochat, dus zonder dat je deur uit hoeft. Of kom gezellig bij ons langs in onze vestiging in Leiden. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Change “I can’t” into “I can”. And pretty soon you will say: “I did”

Kun je het programma ook vanuit huis volgen?

Ja! Bij je boeking kun je kiezen voor een online programma of in onze vestiging in Leiden. Via videochat bellen we je op het afgesproken tijdstip en nemen we samen de week en je weegresultaat door. De producten sturen we je de volgende dag toe. Je kunt tussentijds afwisselen en bijvoorbeeld een keer komen wegen in Leiden. Voor de cryolipolyse behandelingen is het wel nodig om naar Leiden te komen. 

Hoe lang zit ik aan een abonnement vast?

Tijdens het intakegesprek bepalen we samen jouw streefgewicht. Je abonnement eindigt automatisch als je je streefgewicht hebt behaald. Daarna helpen we je gratis om je streefgewicht te behouden en betaal je alleen de producten die je afneemt. Als je het abonnement wilt beëindigen voordat je je streefgewicht bereikt hebt, dan kan dat voor het eerst na drie maanden.

Hoe werken de abonnementen?

Iedere vier weken incasseren we het abonnement van je rekening. Je betaalt het abonnement vooruit. Je kunt ook per week betalen. In dat geval berekenen we €5,00 per week extra vanwege de extra administratie. Volg je het baSIS programma en betaal je de producten los? Dan sturen we je bestelling op als we je betaling ontvangen hebben via iDeal. In onze vestiging kun je contant en met PIN betalen.

Mag ik zelf mijn producten kiezen?

Natuurlijk! Met baSIS en irreSIStible kun je kiezen uit alle maaltijdvervangers van Straight away. Als je conSIStency kiest, is er een beperking van maximaal 7 repen of to-go shakes per week. De overige producten mogen soepen, shakes of warme maaltijden zijn.  Iedere week mag je onbeperkt bijproducten als verantwoorde Callowfit sauzen en warme dranken (thee, bouillon) en koude dranken (limonade) bijbestellen. De bijproducten zijn niet inbegrepen in je abonnement.

Hoi! Wij zijn SiS!

“Ben jij het zat om de hele dag trek te hebben of om al je caloriën te moeten tellen? Verdwijnt je trek spontaan van ingewikkelde recepten met ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord? En ken je de teleurstelling van een week hard werken en op de weegschaal niet het gewenste resultaat zien?

Nergens voor nodig! Straight away is een verantwoord dieet om snel af te vallen met maaltijdvervangers en shakes.  Samen met de professionele coaches van SiS reken je razendsnel af met overtollige kilo’s. En we beloven je: ze blijven weg!

Vanuit onze vestiging in Leiden runnen wij -zussen Denise (R) en Paula (L)- sinds 2018 Slimming in Style, kortweg SiS. Vanaf 2020 bieden we ook een online programma voor ‘coaching op afstand’. Via een wekelijkse videochat helpen we je naar je droomfiguur. In de app ontvang je je persoonlijke programma en houd je contact met een van ons. Wekelijks ontvang je de maaltijdproducten thuisbezorgd.”

Zodra je start met afvallen, begin je met opvallen. De persoonlijke coaches van SiS staan klaar om je te helpen om de beste versie van jezelf te worden. Samen met Paula en Denise reken je voor altijd af met die overtollige kilo’s. En we beloven je: ze blijven weg! Wat heb je te verliezen? Behalve die kilo’s?

Wil je meer weten over onze pakketten? Of over onze aanpak? Heb je een vraag of wil je meteen een afspraak plannen om te starten? Laat hieronder je e-mail achter en we droppen in no-time alle info in je inbox!

Of plan meteen een afspraak in onze online agenda. Meestal kun je dezelfde week nog starten!