Selecteer een pagina

Over Slimming in Style

Als je wilt afvallen, is het al moeilijk genoeg om een eerste stap te zetten. Daarom maken we het je makkelijk om met onze coaches in contact te komen én te blijven!

OVER SIS

Stijlvol afslanken

Officieel Straight away coach sinds 2016!

Ons verhaal

Het jaar 2012 was in veel opzichten een keerpunt in mijn leven. Na een aanrijding, een dag voor mijn 28e verjaardag, heb ik bijna twee jaar moeten revalideren. Tijdens deze periode heb ik een revalidatietraject gevolgd. In de gesprekken met mijn coaches kwam steeds vaker naar boven dat ik waarschijnlijk goed tot mijn recht zou komen als ondernemer. Na mijn revalidatie heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent weer opgepakt, die ik kort voor mijn ongeval was gestart.

Toen ik volledig hersteld was en er een reorganisatie plaatsvond bij mijn laatste werkgever voelde dat als mijn kans om mijn droom na te jagen en als zelfstandig ondernemer te starten. In 2016 heb ik de mogelijkheid aangegrepen om mijn eigen praktijk aan huis te beginnen. Dat vond ik heel erg spannend maar bovenal een enorme kans en uitdaging om hiervan een succes te maken.

Onder de naam Straight away Hazerswoude ben ik de producten van Straight away gaan vertegenwoordigen. De keuze voor Straight away was trouwens snel gemaakt. Zelf heb ik goede resultaten bereikt met maaltijdvervangers en via een vriendin, die werkzaam is als consulent bij Straight away, ben ik bekend met de producten. De visie achter Straight away sprak me direct erg aan omdat het niet het stoffige imago heeft van de meeste afslankproducten maar juist trendy en vernieuwend is.

Mijn praktijk kende een droomstart en na een half jaar heb ik mijn zus Denise overgehaald om ook voor Straight away te komen werken. Eerst hebben we onze twee praktijken samengevoegd onder de naam Straight away Groene Hart. Toen we in 2018 de nieuwe vestiging in Leiden openden, zijn we verder gegaan onder de naam Slimming in Style, met inmiddels drie vestigingen: Leiden, Hazerswoude en Zoeterwoude. Vanaf 2018 bieden we naast onze enthousiaste begeleiding bij het Straight away dieet ook cryolipolyse behandelingen aan.

Ik hoop je snel te zien in een van onze praktijken!

Liefs, Paula

Actieve clienten

Verschillende maaltijden

Verantwoorde sauzen

Locaties

Over sis

Hier staan wij voor:

Makkelijk

Met SiS reken je razendsnel af met die overtollige kilo’s en beloofd: ze blijven weg! Afvallen met shakes, maaltijden, repen en soepen is makkelijk, verantwoord én ze zijn ook echt lekker! De Straight away maaltijdvervangers stop je makkelijk in je tas, je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken, geen calorieën te tellen. De sleutel van het succes is de enthousiaste coach die jou er doorheen sleept en zorgt dat jij je doel bereikt.

Eerlijk

Als je wilt afvallen, is het al moeilijk genoeg om een eerste stap te zetten. Daarom maken we het je makkelijk om met onze coaches in contact te komen én te blijven. We doen er alles aan om je snel op je gemak en je mag bij ons gewoon jezelf zijn. Juist als je het even moeilijk hebt, staan wij voor je klaar. Met de producten van Straight away en de begeleiding van enthousiaste en eerlijke coaches is afvallen makkelijker dan bij welk ander dieet. Wij help jou om de beste versie van jezelf te worden.

Persoonlijk

Als je bij ons bent dan moet je je thuis kunnen voelen. Je moet je veilig voelen om je verhaal te doen en even stoom af te blazen als dat nodig is. Je kunt bij ons terecht met vragen of even ongeneerd klagen zodat je er weer tegenaan kunt. Onze praktijken zijn een plek waar teleurstellingen worden verwerkt en successen worden gevierd. Je stelt persoonlijke doelen en krijgt de begeleiding die jij nodig hebt om deze te behalen.

Let's go!

Stuur ons simpelweg een whatsappje door op het whatsapp logo onderin de pagina te drukken

Testimonials

Wat Anderen Zeggen

“Zes maanden later nog steeds op mijn streefgewicht. Ben daar zo blij mee!”

Lenie (60 jaar)

Verloor 22 kilo

“Het is echt zoooooo tof dat het is gelukt!”

 

Saskia (33 jaar)

Paste weer in haar trouwjurk

Het werkt echt heel goed

Peter (49 jaar)

Verloor samen met zijn vrouw meer dan 45 kilo

Met Straight away kom je er wel! Ik ben zooo onwijs blij met mezelf! Thanks Paula

Dorien (52 jaar)

Verloor 19 kilo

Ben je klaar om te beginnen met opvallen?

Zodra je start met afvallen, begin je met opvallen. De persoonlijke coaches van SiS staan klaar om je te helpen om de beste versie van jezelf te worden. Samen met SiS reken je voor altijd af met die overtollige kilo's. En we beloven je: ze blijven weg! Wat heb je te verliezen? Behalve die kilo's?

Chat openen
Stel jouw vragen hier
Hai, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval vandaag nog een reactie.

Bedankt voor je geduld, groetjes Denise van Slimming in Style🦩