Als je wilt afvallen, kan het best lastig en spannend zijn om die eerste stap te zetten naar een consulente. Misschien is de drempel daardoor ook voor jou net te hoog, en is dat de enige reden waarom je nog niet gestart bent! En dat is zonde, want iedereen moet zich goed kunnen voelen over zichzelf. Precies om deze reden heb ik het vriendinnen arrangement bedacht!

Wat houdt het precies in?

Het vriendinnen arrangement is speciaal voor meiden die samen of met een groep willen afvallen. Het is niet alleen minder eng, het is natuurlijk ook hartstikke motiverend, makkelijker vol te houden omdat je het samen doet, EN wekelijks een gezellig consult met zijn allen! Ook financieel scheelt het: ongeacht de grootte van de groep betaal je maar één keer intake kosten van €25,-.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met privacy. Je hoeft je gewicht met niemand te delen als je dat niet wilt, dat is helemaal aan jou. De weegschaal staat apart, en alleen je sokken hoeven uit dus laat dit ook geen belemmering voor je zijn!

Slider begin met afvallen start met opvallen

Boeken jullie in januari een vriendinnen arrangement?

Dan ontvangen jullie bovenop de korting op de intake kosten, bij je eerste bestelling allemaal een gratis shake beker ter waarde van €4,95. Via de afsprakenpagina kun je direct een afspraak inplannen.

Heb je nog vragen? Wil je bijvoorbeeld met meer dan vier personen het dieet volgen? Of wil je de intake of het consult op een andere locatie of tijdstip doen? Stel je vraag dan via Facebook, Whatsapp (06 14845587) of via het contactformulier op de website.

SAMEN ZIJN JULLIE SUCCESVOL!