Selecteer een pagina

Ja ja, u leest het goed; ook coaches moeten soms weer even terug naar de basis! In dit geval ik, Pien dus… Ik dacht misschien is het leuk om mijn ervaring met jullie te delen, of genieten jullie stiekem dat ook ik weer even in moet komen 😉 ?

Maar goed, hoe is het zo gekomen? Want ik ben jaren geleden bijna 30 kilo afgevallen, en tot voor kort is die er ook afgebleven. Tuurlijk had ik ook na kerst en na een vakantie wel eens een balansweek, maar verder ben ik echt al die jaren prima op gewicht gebleven. En ja, dan dronk ik ook wel eens een wijntje, en ja dan at ik ook wel eens een vette bek na het stappen haha! Maaaaar; ik rookte ook… En dát doe ik nu niet meer. Zoals sommige van jullie weten ben ik in 2019 ook al een paar maanden gestopt geweest, maar toen stom genoeg weer begonnen. Toen kwam ik ook al een paar kilo aan, maar opzich kon ik dat prima hebben. Alleen…. Toen ik afgelopen november wéér een stoppoging deed, vlogen ze er nogmaals aan, en die andere waren er nog niet af. Tsja toen werd het me toch een beetje te gek, en zo zit ik hier nu mijn blog te typen haha!

Hoe het bevalt? Nou eigenlijk net zoals bij iedereen, de eerste dagen zijn gewoon lastig, en denk je echt wel eens “waar ben ik aan begonnen?” Ja, ook als coach dus 😉 Maar nu, na een aantal dagen, voel ik me eigenlijk hartstikke goed! De eerste kilo’s zijn eraf, en ik merk dat het met de dag beter gaat. Wel greep ik na een paar dagen alweer terug naar mijn vaste dagmenu haha, dus heel afwisselend is het niet. Toch merken we dat in de praktijk ook bij iedereen, uiteindelijk vind je je favorieten en daar blijf je bij, want waarom jezelf pesten? Ook merk ik (en met mij veel meer mensen) dat een zonnetje buiten écht helpt! Op de één of andere manier motiveert dat gewoon extra, het idee dat je straks toch weer die korte broek (ja én die bikini ja) aan moet, streng blijven is dan net iets makkelijker 😉

So far so good dus! Ik zal jullie een beetje op de hoogte houden, ik ga natuurlijk niet elke week bloggen maar een update hier en daar kan altijd. Heel veel succes allemaal!

Chat openen
Stel jouw vragen hier
Hai, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval vandaag nog een reactie.

Bedankt voor je geduld, groetjes Denise van Slimming in Style🦩