Bij het woord dieet denkt eigenlijk iedereen aan vrouwen. Laten we eerlijk zijn; de meeste vrouwen zijn nooit tevreden over zichzelf. En dan praat ik niet alleen over het gewicht, maar ook over hun kapsel, hun rimpels, hun lengte, hun schoenmaat, etc. Maar vooral niet over hun figuur!

Maar… zijn het nou echt alleen vrouwen die om hun figuur geven?

Het antwoord is overduidelijk NEE! Ook mannen zijn hier onzeker over. Het grote verschil zit hem er alleen in dat mannen er niet over praten. Het is nou niet bepaald een onderwerp wat je op vrijdagavond opgooit in de kroeg. Zou dat wel zo zijn, dan zouden mannen onderling misschien ook wel diëten bespreken, en vragen of ze dik lijken in deze broek 😉

Onzekerheid over je gewicht is een taboe in de mannenkleedkamer

Nu zijn de meeste mannen ook minder snel onzeker lijkt het wel. Of zouden ze gewoon sneller tevreden zijn? En toch wil ik dat onderwerp een beetje uit het verdomhoekje halen… Want ik weet dat er ook zat mannen zijn die genoeg hebben van hun overgewicht, of van het beginnende dan wel zeer aanwezige buikje. Die lachen als een boer met kiespijn als hun maten er weer eens een grap over maken, maar ondertussen balen ze er gewoon van.

Straight Away is er OOK voor mannen!

En vertrouw me: je bezoek aan Straight away Hazerswoude is anoniem! Dus niemand zal weten of zien dat je hier komt. Althans, niet zolang jij dat niet wilt. Maar 1 ding weet ik zeker. Zodra jij jouw streefgewicht bereikt hebt en er weer uitziet als een jonge God, dan denk je daar vast anders over.  Misschien durf je zelfs wel op de Facebook pagina!

Mannen die het dieet gevolgd hebben, zeggen dat het juist voor mannen een fijn dieet is omdat het zo makkelijk is! Je hoeft niet na te denken over wat je gaat eten, je hoeft niet te koken, je hoeft geen boodschappen te doen, en je hoeft ook geen bakjes en tassen vol mee te nemen naar je werk, ideaal toch?

En het beste nieuws is nog wel dat mannen gemiddeld nog veel sneller afvallen dan vrouwen! Oneerlijk, maar ok het is ze gegund… Zij moeten het tenslotte uithouden met ons immer ontevreden vrouwen 😉 Dus mannen, twijfel niet langer en app of mail gewoon. Of makkelijker nog: maak meteen online een afspraak. Ik beloof dat het meevalt, dat je anoniem blijft, en dat je deze zomer een stuk makkelijker je shirt uittrekt!