Schandalig, ik heb er geen ander woord voor.. Schandalig hoe weinig tijd ik vrij maak om te bloggen, terwijl ik het ZO leuk vind, en het ook altijd enthousiast gelezen wordt. Ik beloof verbetering, misschien moet ik gewoon een blok in mijn agenda gaan zetten elke week? Trouwens; zijn er nou onderwerpen waar jij meer over wilt weten, of onze mening over wilt horen, of misschien wil je wel gewoon meer over ons te weten komen? Stuur gerust een mailtje of chatbericht op Facebook, want we kunnen altijd leuke blog ideetjes gebruiken 🙂 Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze (hilarische) vlog / koken met zussen filmpjes. U vraagt, wij draaien!

Maar; we zijn er weer, en hoe; het lijkt wel lente! Wat een heerlijkheid na die belachelijk koude weken. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik gewoon echt geen winter persoon ben, alleen een december mens. Ik leef op van Sinterklaas en kerst, maar daarna ga ik liever in een winterslaap tot de lente. Maar hij lijkt er nu echt aan te komen, gisteren hebben zus en ik zelfs al op het terras geluncht!

Het goede nieuws is dat de ervaring ons geleerd heeft dat samen met het goede weer, de goede zin en motivatie ook weer terug komt! Niets moeilijker dan een dieet volgen als het buiten ijs- en ijskoud is. Ten eerste heb je het al kouder als je aan de lijn bent, en ten tweede vraag je jezelf af waar je het in hemelsnaam voor doet, want je lichaam verberg je toch onder 70 lagen kleding (ok ok ik overdrijf). Maar nu ontkomen we er niet meer aan; over ruim 2 weken gaat de klok weer vooruit en is het echt zover: LENTE! De kleding wordt weer dunner, mensen worden weer vrolijker, je bleke hoofd krijgt weer wat kleur, heerlijk… Maar voor veel mensen ook confronterend; pas je je kleding nog wel, kan je die truitjes van vorig jaar nog steeds rocken of moet er toch iets overheen. En, de horror: ( 😉 ) ook de bikini gaat weer een keer uit de kast komen!

Geen paniek, de kans dat we eind maart al kunnen zwemmen is redelijk klein, dus je kan nog rustig ademhalen. Ben je al begonnen bij ons maar ‘loopt het even niet zo lekker’ (en echt, we weten hoe je je voelt), haal dan hieruit je motivatie. Geloof me, het is het zoooo waard om nu door te zetten! Picture yourself even over 3 maanden op het terras, kilo’s lichter, lekker gekleurd door de zon, in een supergave outfit die je nu eindelijk bij die ene winkel hebt gekocht waar je nooit kon shoppen, flirtend met George Clooney en Brad Pitt (hé, het blijft een droom he, laat me even!). Dat gevoel, en dat meen ik, dat gevoel smaakt beter dan AL het eten dat je je maar kan bedenken 🙂

Ben je nog niet gestart, dan is dit heel eerlijk gewoon echt het juiste moment. Dit dieet is goed, nee het is fantastisch, maar het is geen wonder 😉 De meeste mensen zijn dus niet binnen een week klaar, al ligt het er natuurlijk volledig aan wat jouw wensen zijn. Maar we kunnen wel beloven dat als jij je NU aanmeldt, je echt op tijd bent. Op tijd om vóór de zomer je doel te bereiken, of in ieder geval een heel eind op weg te zijn (again; dat ligt aan jouw specifieke wensen). En het voordeel van nu aanmelden is dat je nu nog keus hebt in de agenda’s. Ervaring leert ons dat het over een maand gewoon nagenoeg vol zit, sterker nog; vorig jaar heb ik zelfs een tijd noodgedwongen een klantenstop moeten houden! Twijfel dus niet langer en ga ervoor, wij staan te trappelen om jullie naar de beste versie van jezelf te begeleiden 🙂

Dikke kussen van de zussen!