Selecteer een pagina

Misschien zie je op Facebook wel elke keer fantastische resultaten langskomen. Of lees je regelmatig mijn blogs, maar heb je eigenlijk niet echt een beeld van wat Straight Away eigenlijk inhoudt. Daarom lees je in deze blog een korte uitleg. Die uiteindelijk waarschijnlijk niet zo heel kort is maar hé, ik probeer het in ieder geval!

Straight Away is een dieet met maaltijdvervangers

Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Zo is er een dieet waarbij je 3 producten op een dag mag, een dieet waarbij je 4 producten op een dag mag, maar ook een dieet waar je 3 producten en een lichte maaltijd op een dag mag. Samen kijken we naar wat bij jou en je doel past! Je gaat dus dagelijks je maaltijden vervangen door een product.

De tijd dat er alleen muffe, smakeloze shakes waren ligt gelukkig ver achter ons

Straight Away heeft namelijk 8 smaken shakes (we hebben er zelfs 4 lactose vrij), en daarbij ook nog 2 soorten “to go” shakes die je dus makkelijk in je tas stopt voor onderweg. Daarnaast zijn er 4 soorten soep, 3 warme maaltijden, een goed vullende havermout, 4 overheerlijke repen (met chocola!!!), een bouillon, een mixdrink om je water mee op te pimpen, EN een mousse om je shakes om te toveren tot een superlekkere pudding! Keuze genoeg dus, en het dieet wordt niet snel saai op deze manier.

Zoals ik al eerder schreef zijn de producten ook echt lekker

Je verwacht misschien dat het een smakeloze chemische substantie is maar echt, ik beloof je dat je versteld zult staan! En omdat het ook nog eens goed vult, is het dieet van Straight Away echt geen straf. Ter info; de producten zijn gezoet met Stevia dus zonder aspartaam.

Hoe snel val je af met Straight away?

Hoe graag iedereen dit ook wil weten, daar kan ik eerlijk gezegd geen vast antwoord op geven. Dit is namelijk per persoon verschillend en hangt af van verschillende factoren. Wel kan ik zeggen dat ik tevreden ben als er 1,5 kilo per week af gaat. De eerste weken kan dat een stuk meer zijn, maar dit stabiliseert na een tijdje en dan is 1,5 kilo hartstikke netjes!

Het klaarmaken van een product duur hooguit twee minuten

Daarbij scheelt het dus ook nog eens aan tijd: geen ingewikkelde recepten en geen verplichte aanschaf moeilijke keukenapparatuur. Want geef maar toe, ook jij hebt ergens zo’n verstofte smoothiemaker staan die je echt, echt elke ochtend zou gaan gebruiken voor verse sapjes!!.

En wat als je je streefgewicht behaald hebt (whoop whoop!)?

Dan komen we dus op het punt waar de juiste begeleiding zo belangrijk en zo fijn is… Want de fout die bijna iedereen maakt is een logische: Streef gehaald, dus stoppen met diëten en doorgaan zoals je altijd deed voor het dieet! Maarrrrrrrr…. Omdat je altijd zo deed, moest je afvallen toch?! Dus is het duidelijk dat we daar iets aan moeten passen, om ervoor te zorgen dat de kilo’s er niet weer aankomen! Laat dat nou precies zijn wat we gaan doen…

Dus ook als je op streefgewicht bent, blijf je voorlopig nog even bij me langs komen

Je komt natuurlijk niet zomaar van me af. Elke week passen we iets aan in je dieet, en houden we goed je gewicht en de reactie van je lichaam in de gaten. Dit blijven we doen, tot we op een eetschema zitten waar we allebei tevreden over zijn. Pas dan nemen we afscheid, maar niet zonder afgesproken te hebben dat je altijd mag bellen, mailen of appen voor advies, vragen of natuurlijk een gezellig kletspraatje. En in het half jaar na je je streefgewicht hebt behaald, mag je nog 2 keer langskomen om te wegen en/of vragen te stellen. Dit is gratis, net zoals alle andere consulten!

Klinkt mooi allemaal, maar wat kost dat me?

Dan komen we gelijk bij het kopje kosten, niet geheel onbelangrijk! Ook hier wordt vaak een overdreven verhaal bij verteld, want als je kijkt naar de werkelijke cijfers vallen de kosten dus echt wel mee. Helemaal als je je bedenkt dat je bij twee van de drie diëten verder helemaal geen boodschappen meer hoeft te doen (qua eten en drinken dan, ik raad om je persoonlijke verzorgingsproducten wel gewoon te blijven aanschaffen).

Als je het dieet volgt van 3 Straight Away producten per dag, kan dit al vanaf € 49,- per week!

Volgens het NIBUD geven volwassenen gemiddeld € 42,- per week uit aan voeding. Dit dieet kost je dus maar € 1,- per dag meer, maar levert je uiteindelijk wel het figuur op waar je al jarenlang stiekem van droomt!

Je betaalt alleen voor het intakegesprek. Alle andere consulten zijn gratis

De eerste afspraak betreft een intake, dat is een langere afspraak dan normaal en dit is ook de enige afspraak die geld kost, nl € 25,-. Kom je samen of met een groep (wat ook nog eens extra motiverend en gezellig is) dan krijg je korting op het intakegesprek. Alle andere afspraken, al zijn dat er vijftig, zijn gratis! Net als al het andere advies via app, mail, telefoon of postduif, die je ook gewoon in het weekend beantwoord krijgt (ok behalve die postduif dan, er zijn grenzen). Dus heb je vragen, of wil je even een motivatie speech, een complimentje of juist een schop onder je kont? Ik ben er voor je, tot vervelens toe 😉

Ik hoop dat alles nu een beetje duidelijk is

Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Bel, app (06-14845587) of mail me gewoon. Je zit heus niet gelijk aan iets vast, ik wil alleen maar dat het duidelijk is voor je!

Liefs Paula

Chat openen
Stel jouw vragen hier
Hai, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval vandaag nog een reactie.

Bedankt voor je geduld, groetjes Denise van Slimming in Style🦩