Sommige dingen in de praktijk blijven me verbazen. Een van die dingen is het commentaar wat anderen kunnen hebben op jouw manier van leven / lijnen. Ik wil altijd proberen om niet al te negatief te zijn in mijn blogs, maar soms….

Waarom zouden we elkaar niet wat meer supporten als we bezig zijn om gezonder te worden? De één probeert af te vallen op die manier, de ander op deze manier, maar uiteindelijk is het allemaal beter dan niets doen, toch? Waarom dan toch het commentaar? Dat diëten “niet gezellig” is, of dat het “ veeeel te weinig” is? Jammer vind ik dat, vooral ook omdat mensen echt heel hard hun best doen hiervoor, en dat is niet altijd makkelijk. Is het dan jaloezie? Of misgunnen? Je gunt iemand toch een gezond lichaam? Steun diegene dan!!! Stuur eens een appje, of bel eens om te vragen wat de weeguitslag was deze week! Het doet je echt veel goed als je bezig bent in een afvalstrijd namelijk, en het motiveert enorm om door te gaan.

Daarom wilde ik ook van deze blog gebruik maken om (nogmaals) te zeggen hoe ongelofelijk TROTS ik ben op de kanjers die het al met mij samen hebben aangedurfd om die stap te zetten. Jullie doen het zo ontzettend goed, en ik kan eigenlijk niet beschrijven hoe dankbaar ik ben dat jullie dit met mij aan durfden, terwijl ik nog redelijk “nieuw” ben. Het gaat geweldig! Geen consult is hetzelfde, maar daarom hou ik ook zo van dit “werk”.. Er wordt soms een traantje gelaten maar er wordt ook zo onwijs gelachen, tot gieren aan toe! Het is allemaal zo herkenbaar namelijk, en als je bij mij gewoon ff een kwartiertje wil tieren dat je het zat ben, be my guest, ik doe nog mee ook! Maar daarna geef ik je ook weer die spreekwoordelijke schop onder je h*l en dan gaan we er weer voor, samen. Nogmaals, ik ben ZO trots op jullie, hou vol hoor!

Qua weegresultaten is het ook best stil geweest de laatste tijd! Maar dat is niet omdat we stil gezeten hebben hoor! Meerdere toppers zijn al over de magische 10 kilogrens heen, we gaan al hard richting de 15 met een paar zelf. Bij anderen vliegen de % vetpercentage me om de oren, zo hard gaan ze eraf. En bij andere gaat het afvallen misschien iets langzamer, maar dat komt ook omdat het leven nou eenmaal niet altijd een feestje is, en ik snap dat.. Maar ook die mensen komen er, en daar ben ik zo mogelijk nog iets trotser op..

Dus misschien een wat ‘negatief’ begin dit keer, maar een mega positief einde! Dus lees je dit en twijfel je nog…? Zet die stap en maak een afspraak. Volgende week gaat de klok vooruit, dagen worden langer, zon wordt warmer, kleding wordt dunner… Kom op, je bent het zoooo waard!

Liefs!