In 2016 is mijn zus Paula gestart met Straight away Hazerswoude. En eigenlijk riepen we al vanaf de start tegen elkaar, dit gaan we ooit samen doen hoor!

Ooit kwam veel sneller dan we hadden gedacht en na een half jaar kwam eigenlijk de vraag al, “Zus, zou jij het niet leuk vinden om mijn praktijk te ondersteunen op je parttime dag?” Paula had op dat moment al zoveel klanten dat ze bijna op het punt kwam om geen nieuwe mensen meer te kunnen aannemen!

Ik werkte op dat moment bij een grote verzekeraar en die vraag kwam precies op het goede moment! Ik had het niet helemaal meer naar mijn zin en kon wel iets gebruiken waar ik energie van kreeg in plaats van kostte.

Het plan was geboren om op donderdagavond en op vrijdag vanuit mijn eigen praktijk aan huis wat klanten over te nemen, zodat Paula wat meer lucht kreeg in haar praktijk.

En toen kwam het dorpsfeest in Zoeterwoude…..ik zou mijn zus die dag bijstaan achter de kraam en tegelijkertijd zouden we bekend maken dat het vanaf dat moment ook mogelijk was om een afspraak in Zoeterwoude te maken.

Het nieuws werd echter dusdanig enthousiast ontvangen, dat er direct afspraken werden gemaakt voor de praktijk in Zoeterwoude en aan het eind van de dag was mijn agenda voor de donderdagavond en vrijdag al grotendeels gevuld!

We zouden het met een extra dag en avond dus niet redden om de mensen te helpen die graag zouden willen beginnen met Straight away!

Op dat moment zijn Paula en ik bij elkaar gaan zitten en hebben we samen de knoop door gehakt. Ik zou haar volledig gaan ondersteunen en de vestiging in Zoeterwoude was geboren!

Ik heb zelf zeer goede ervaringen met maaltijd vervangers, in 2010 ben ik met behulp van een gewichtsconsulente 20 kilo afgevallen. Ik ben dus met recht een ervaringsdeskundige. Ik ken de ups, maar ook zeker de downs van het volgen van een dieet. Ik kan je helpen en begeleiden als het goed gaat, maar ik ben er ook met een spreekwoordelijke schop onder je kont als het wat minder gaat.

Samen gaan we achterhalen wat voor jou het beste werkt en hoe we samen jouw doel kunnen bereiken!

Wil je een afspraak maken? Klik dan voor mijn beschikbaarheid op in de online agenda of neem contact met me op voor meer informatie. Je kunt me ook volgen op Facebook voor tips en motiverende quotes.

Liefs,

Denise