Selecteer een pagina

Na een hele (en ja echt veel te) lange stilte is hier eindelijk weer een blog! Het is eigenlijk een beetje blijven liggen toen we de plannen van onze vestiging in Leiden gingen waarmaken, zo zonde want we krijgen er nog steeds reacties op! Dus nu we alive and kicking zijn, en geloof ons; dat zijn we, hebben we elkaar een flinke schop onder elkaars kont gegeven en zijn we weer aan de slag gegaan. En hier is de eerste weer *whoop whoop*

Inside information

En heel eerlijk; het was ook wel nodig want er is weer genoeg gebeurd. Via Facebook en onze website zijn jullie op de hoogte gehouden over het reilen en zeilen in Leiden, dus daar ga ik jullie niet nogmaals mee vervelen. Onze blogs zijn namelijk de perfecte plek om ‘inside information’ te delen, want wat leeft er nou zoal onder onze toppers? Gelukkig leeft er vooral veel blijdschap, en trots, en ongeloof in hun eigen kunnen, niets mooiers dan dat. Maar natuurlijk is niet alles rozengeur en wodka lime (ook een insider grapje haha), want nee diëten is niet altijd leuk, en nee het gaat ook niet altijd goed, en dat mag ook gezegd worden! Ook daar zijn we voor, soms heb je het namelijk gewoon nodig om even lekker te klagen, en op die momenten zijn wij je luisterend oor, maar zorgen we er altijd voor dat je met hernieuwde kracht weer de deur uit wandelt.

Waar wij helaas niet altijd bij zijn, en misschien is dat maar goed ook, is de confrontatie met de buitenwereld.

Een dieet volgen is niet iets om je voor te schamen

Ik ben er al eens eerder eerlijk over geweest in een blog, maar het kan geen kwaad om het nog eens aan te stippen. Een dieet volgen is iets waar je je NIET voor hoeft te schamen, klaar! Een dieet volg je omdat je wilt gaan werken aan een verbeterde gezondheid, meer zelfvertrouwen, en jezelf fijner voelen in je eigen lijf. Lees dit nog eens terug, is dat iets om je voor te schamen? NEE! En toch gebeurt het nog te vaak, vooral door reacties van de omgeving. Waarom lieve mensen? Deze week zei een klant het nog zo mooi tijdens haar consult: “het is toch ongelofelijk, eerst wordt er achter mijn rug om gel*lt dat ik een dikke kont krijg, nu doe ik er wat aan en dan wordt er gezeurd dat ik niet gezellig ben, hoe dan?!” En het gekke aan het hele verhaal is dat mensen die die opmerkingen maken dit vaak niet eens doen uit bezorgdheid, of omdat ze zelf blaken van het zelfvertrouwen. Nee (helaas) is het vaak eigen onzekerheid, schaamte omdat het ze zelf niet lukt, en de ergste; jaloezie.. Zelfs vriendinnen onder elkaar, ze gunnen elkaar alles, mits ze zelf maar wel slanker blijven 😉 Hard om te zeggen, maar helaas in de praktijk wel de waarheid..

Dat is niet leuk, klaar. Als iemand op dieet is willen ze steun, of een complimentje, geen commentaar. Zoals al het bekende Engelse spreekwoord al zegt: “If you can’t say something nice, say nothing at all”. Op die manier hoeft niemand zich meer te schamen voor het volgen van welk dieet dan ook, en je hoeft je er ook niet voor te verdedigen. En geloof ons; die steun, het respect maar vooral de complimentjes verdienen ze écht, want wat doen ze het goed allemaal!

Mocht je het deze week een keer moeilijk hebben, denk dan maar zo;

laat ze maar kijken naar die shake, ik zal ze straks eens wat te kijken geven 😉 #girlpower

Fijne week toppers, wat iedereen ook zegt, wij zijn ZO trots op jullie!

Liefs Pien & Nies

 

 

Chat openen
Stel jouw vragen hier
Hai, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval vandaag nog een reactie.

Bedankt voor je geduld, groetjes Denise van Slimming in Style🦩