Selecteer een pagina

Ha zus!

Zo, we zijn al op dag 4 beland inmiddels, DE dag dat het makkelijker zou moeten gaan 😉  Hoe is dat bij jou? Veel last gehad van klachten door de suiker afkick? Hier is het niet ongemerkt voorbij gegaan zeg maar.. Beetje een zeurend hoofdpijntje twee dagen, en vooral mijn humeur (en daardoor mijn gezin HAHA) had eronder te lijden! Maar sinds vanmorgen voel ik me echt beter, heb meer energie, minder honger en ook beter geslapen vannacht, dus good times are coming, whoop whoop!

He en wat betreft trek? Zie jij ook ineens al-leen nog maar filmpjes en programma’s over eten? Op tv EN online? De horror! Ik zit er sterk aan te denken om Jamie Oliver te ontvolgen op Instagram, de man kent geen medelijden!

En voordat ik het vergeet: hoe bizar zijn de reacties op onze vlog??? Ik voel me serieus net Linda de Mol tijdens haar #lindalijnt tijd!! Toen ik vanmorgen keek zag ik dat onze eerste vlog gewoon ruim 11.000 keer bekeken is, whaaaaaaaaaaa! Superleuk, al legt het wel enige druk op de schouders HAHA.

Morgen wegen, heb je goede hoop? Ik hoop dat mijn reactie beter is als in de eerste vlog, man wat hebben mensen gegierd om mijn hoofd.. Dat is het nadeel van ‘live’ filmen, je krijgt ook de echte eerste reactie, in mijn geval dus shock, verwarring, nogmaals shock, en doorrrrrrrr hahahahaha!

Ik hoor wel hoe het bij jou verloopt..

Dikke kus van je (nu nog) ietwat vollere zus 😉

 


Ha zus!

Ja man, dag 4…..de dag dat ik eindelijk geen honger meer heb gehad, ik ben over het ergste heen, yeah! En nu maar hopen dat de 3 dagen, waarin zowel mijn hoofd als mijn maag zeurden, niet voor niks zijn geweest! Zo stom, je weet hoe het werkt en je vertelt het de hele dag tegen klanten, waarom kan ik niet tegen mezelf zeggen dat het geen “echte” honger is als ik s’avonds een knorrende maag krijg van een Domino’s reclame?! En waarom krijg ik überhaupt een knorrende maag van een reclame?! En waarom blijf ik maar naar 24Kitchen zappen……?

Maar wat ik zal zei, we zijn over het ergste heen! Bij mij begint dan altijd de “Feeder” fase, ken je dat? Dat is de fase waarin ik prima nee kan zeggen tegen lekker eten, zolang ik het maar wel mag koken, hahah! Dus ik krijg zin om taarten te bakken, pastasauzen te koken, biefstuk grillen, alleen maar voor de geur! Dus de mensen om me heen hebben geluk in die fase

Ja die vlog, ongekend hé ?! Inmiddels al 12.000 keer bekeken! Das niet normaal! Alleen daarom wil ik morgen al knallen, wil niet afgaan op die weegschaal!

Maar goed, ik ga gehaktballen voor Jelt maken (my favourite) en ik zie jou morgen op de weegschaal!

Dikke kus van je (kijk maar goed, want het is zo weg) ronde zus 😉

Chat openen
Stel jouw vragen hier
Hai, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval vandaag nog een reactie.

Bedankt voor je geduld, groetjes Denise van Slimming in Style🦩