Cryolipolyse

Slim afslanken door vet bevriezen. Bij Slimming in Style gebruiken we de allernieuwste cryolipolyse apparatuur.

Direct zichtbaar resultaat zonder ingreep

Na één behandeling van een uur al direct zichtbaar resultaat! Ben je niet geinteresseerd in onze cryolipolyse behandelingen maar wel benieuwd naar de kosten van het Straight away dieet? Klik hier

Zes feiten over cryolipolyse behandelingen

De resultaten van cryolipolyse behandelingen klinken haast te mooi om waar te zijn. Lees de onderstaande zes feiten over cryolipolyse behandelingen om te begrijpen waarom we er bij Slimming in Style toch fan van zijn geworden .

De werking van cryolipolyse

Sommige lichaamsdelen zijn immuum voor diëten of vetverbranding door sporten. Met cryolipolyse worden deze vetrolletjes met geavanceerde medische apparatuur afgekoeld tot temperaturen rondom of onder het vriespunt. Hierdoor kristalliseren de vetcellen en wordt de natuurlijke afbraak van deze cellen in gang gezet. Je eigen immuunsysteem gaat in de weken en weken na de behandeling de vetcellen afvoeren. De vetlaag wordt hierdoor zichtbaar kleiner en je lichaamscontouren verbeteren.

Cryolipolyse heeft langdurig zichtbaar effect

Met cryolipolyse kun je heel gericht de hardnekkige vetcellen aanpakken. Onze geavanceerde apparatuur beschikt over drie formaten pads waardoor we precies het gebied kunnen behandelen dat het meeste zichtbare effect geeft. Vaak zie je direct na de behandeling al resultaat, en in de weken na de behandeling gaat de afbraak van vetcellen door. De meeste cliënten ervaren na drie behandelingen het beste resultaat.  Uiteraard is een gezonde leefstijl noodzakelijk om te voorkomen dat je niet opnieuw vetcellen gaat ophopen. Als je een Straight away dieet volgt of hebt gevold bij SiS dan helpen we je natuurlijk om een verantwoord eetpatroon aan te leren.

Cryolipolyse is onschadelijk

Cryolipolyse wordt ook wel gezien als het niet-chirurgische alternatief van liposuctie. Door vetcellen bloot te stellen aan kou, worden deze cellen vernietigd zonder schade toe te brengen aan het omliggende weefsel of zenuwen. Dat komt omdat de vetcellen gevoeliger zijn voor temperatuur dan vocht in andere cellen. De behandeling is pijnloos en er komt geen verdoving aan te pas. Bijwerkingen zoals tijdelijke roodheid van de huid of lichte gevoelloosheid komen soms maar voor en verdwijnen bijna altijd snel na de behandeling.

Je bent in de handen van professionals

De cryolipolyse behandelingen van SiS vind je niet tegen dumpprijzen op een website als Groupon. Wat we wél bieden bij SiS is een professionele behandeling in een ontspannen en inspirerende omgeving. De door ons gebruikte apparatuur is CE gecertificeerd en is zelfs door de strenge Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurd. De coaches van SiS hebben speciale cursussen gevolgd om de apparatuur op een medisch verantwoorde manier te bedienen.

Cryolipolyse behandeling is ontspannend

De behandeling van circa 60 minuten vindt plaats in een afgesloten ruimte met rust en privacy. Onze vestiging in Leiden in een inspirerende omgeving waar jij (en iemand die eventueel met je meekomt) in alle rust kan ontspannen, een boek kunt lezen of muziek kunt luisteren. Uiteraard kun je gebruik maken van onze WiFi-spot waardoor je zelfs nog even zou kunnen werken. Maar wees eerlijk: waarom zou je?

Vet verwijderen zonder operatie in Zoeterwoude

Van cryolipolyse behandelingen is aangetoond dat ze onschadelijk zijn en een slimme manier zijn om om vet te verwijderen, zonder operatie. Met cryolipolyse kun je heel gericht je probleemzones aanpakken en vet laten verwijderen op bijvoorbeeld je buik (zoals de beruchte love handles) en je taille of rug. Maar ook je armen, benen, billen en dijen zijn gewillige slachtoffers van onze behandelingen. 

Paula is oprichter en personal coach bij Slimming in Style, kortweg SiS. Samen met haar zus Denise helpt ze mensen zoals jij om razendsnel af te slanken én op gewicht te blijven. Haar begeleiding is altijd gratis als je het Straight away programma ‘Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen’ volgt bij SiS.

#Sis here to help

Zou jij ook wel wat centimeters kwijt willen, maar twijfel je om contact met ons op te nemen omdat het “maar 1 broekmaatje” is of omdat je “maar een paar kilo kwijt hoeft”?

Met ons nieuwe programma ga jij 4 weken lang aan de slag met een aangepast voedingsschema. Dat wil zeggen dat dit programma dus ook perfect is voor mensen die niet de hele dag willen “shaken”.

We starten het programma met een behandeling onder de cryolipolyse, daarna start jouw avontuur! Om het effect van de cryolipolyse zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen, gaan we je in de 4 weken na je behandeling helpen om je vetpercentage dusdanig te laten zakken dat je niet alleen gewicht, maar ook de centimeters gaat verliezen!

IrreSIStible combideal

Onze irreSIStible actie is een combinatie van cryolipolyse behandeling (t.w.v. €125) en vier weken lang 2 Straight away producten per dag. Gedurende deze periode word je door mij of mijn zus Denise gecoacht en helpen we je een verantwoord voedingspatroon aan te leren. Tijdens de coaching kom je regelmatig bij ons langs voor een professionele weging en persoonlijk advies.

Samengevat:

  • 1 cryolipolyse behandeling ter waarde van €125,-
  • 2 Straight away producten per dag
  • 4 weken lang coaching en begeleiding
  • Voedingsadvies op maat

 

 

Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen met Straight away

Naast cryolipolyse behandelingen geven de professionele coaches van SiS ook gratis begeleiding bij het Straight away dieet. Met Straight away kun je afslanken zonder dat het voelt als diëten. Met behulp van maaltijdvervangers kun je onder begeleiding van een professionele coach snel je streefgewicht bereiken. De maaltijdvervangers zijn 100% verantwoord en écht lekker!

VEELGESTELDE VRAGEN

Change “I can’t” into “I can”. And pretty soon you will say: “I did”

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een behandeling om vet te verwijderen zonder medische ingreep. Met een speciaal apparaat bevriezen we vetcellen waardoor deze op een natuurlijke manier worden afgebroken in je lichaam. Cryolipolyse is 100% veilig en vrijwel zonder bijwerkingen of klachten.

Hoe gaat de behandeling precies in zijn werk?

Na een korte intake neem je plaats in de comfortabele behandelstoel. Nadat de pads zijn aangebracht op de gekozen zone, start de behandeling. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten. In die tijd kun je relaxen, een boek of tijdschrift lezen of muziek luisteren. Of werken via onze WiFi-spot. Na afloop van de behandeling wordt de behandelde huid gemasseerd om de afbraak van vetcellen te stimuleren.

Moet je op streefgewicht zijn voor een cryolipolyse behandeling?

Het is niet noodzakelijk om (veel) afgevallen te zijn.  Wel is het nodig dat de vetlaag voldoende flexibel is, wat betekent dat je niet teveel overgewicht mag hebben. Twijfel je? Neem dan contact met ons op. Eventueel helpen we je eerst om razendsnel een aantal kilo’s af te vallen met ons Straight away dieet.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Vaak zie je al na de eerste behandeling resultaat. De meeste cliënten kiezen voor drie behandelingen van één zone. Een zone is bijvoorbeeld je buik of billen, of beide armen of benen. Als je de drie behandelingen direct betaalt bij de boeking, dan krijg je 10% korting op alle behandelingen.

Hoe oud moet je zijn voor een cryoplipolyse behandeling?

Je kunt een cryolipolyse behandeling ondergaan als je 18 jaar of ouder bent. Heb je een gevoelige huid of heb je een medische aandoening? Neem dan eerst contact op met ons voor persoonlijk advies. Je gezondheid is natuurlijk het belangrijkst voor ons.

Wat als ik niet tevreden ben?

Een cryolipolyse behandeling geeft in de meeste gevallen direct zichtbaar resultaat. Toch is het direct na de eerste of zelfs derde behandeling nog te vroeg om te kunnen zeggen of je tevreden bent over het resultaat. Ben je 60 dagen na je derde behandeling nog niet tevreden? Neem dan contact met ons op. We nemen je klacht serieus en gaan samen op zoek naar een oplossing.

Online Agenda

Bij Slimming in Style kun je een afspraak maken wanneer jij dat voor jou uitkomt. Daarom kun je online onze agenda bekijken en meteen een afspraak inplannen. Je kunt ook een account aanmaken. Dat is niet verplicht, maar wel handig als je bijvoorbeeld zelf je afspraak wilt verzetten. Nadat je de afspraak hebt ingepland, ontvang je per e-mail een bevestiging. En omdat iedereen wel eens druk is, sturen we je vooraf een herinnering. Lukt het niet om te boeken? Bel gerust, dan helpen we je persoonlijk verder.

Bekijk je de site op een mobiele telefoon en ziet de agenda er vreemd uit? Open dan de agenda in een nieuw venster speciaal voor mobiele websites. Heb je hulp nodig bij het boeken? Neem dan meteen contact met ons op en we helpen je persoonlijk verder.

Ben je klaar om te beginnen met opvallen?

Zodra je start met afvallen, begin je met opvallen. De persoonlijke coaches van SiS staan klaar om je te helpen om de beste versie van jezelf te worden. Samen met Paula en Denise reken je voor altijd af met die overtollige kilo's. En we beloven je: ze blijven weg! Wat heb je te verliezen? Behalve die kilo's?