Natuuuuuuurlijk zijn de producten van Straight Away hartstikke lekker EN belangrijker nog; er is genoeg afwisseling! Maar toch kan het zijn dat een bepaald product soms even gaat vervelen, en daarom hebben we bij Sraight Away wat recepten bedacht. Gewoon om het nog veelzijdiger te maken, of omdat je soms iets meer tijd hebt om wat te maken. Of natuurlijk omdat Pasen eraan komt en je ook graag iets “feestelijks” wil eten (hallo pannenkoeken en muffins!). Geniet ervan!

Havermout pannenkoek

Benodigdheden:

1 zakje havermout, 1 ei, 150 ml water, beetje olijfolie.

Werkwijze:

Meng water, ei en het zakje havermout goed door elkaar. Verwarm een beetje olijfolie in de koekenpan en giet het havermoutbeslag in de pan. Laat op een zacht vuurtje stollen en draai de pannenkoek om! Nog 1 minuutje doorbakken op een laag vuurtje en smullen maar!!!

Latte Machiatto

Benodigdheden:

1 zakje Café noir, 100 ml warme magere melk, 150 ml warm water, 1 kop sterke koffie of 1 theelepel oploskoffie

Werkwijze:

Verwarm de melk en het water en doe dit samen met de koffie in de blender.  Voeg hieraan het zakje Café noirtoe en meng het geheel goed. Schenk in een mooi hoog glas en geniet van deze overheerlijke Latte Machiatto!

Caramel koekjes

Benodigdheden:

1 reep Caramel (kan ook met de andere zachte repen)

Werkwijze:

Verwarm de oven voor op 150C. Snijd de reep in kleine stukjes en leg dit op een bakplaat. Schuif de bakplaat in de voorverwarmde oven voor 5 minuten, daarna is het genieten van een heerlijke traktatie bij een kopje koffie of thee.

Warme Choco

Benodigdheden:

1 zakje chocolade shake ,100 ml warme magere melk, 150 ml warm water

Werkwijze:

Verwarm de melk en het water en doe deze in een blender. Voeg het zakje chocolade shake toe en meng het geheel goed. Het resultaat is een heerlijke, schuimige warme chocolademelk!

Rösti van de cottage pie

Benodigdheden:

1 zakje cottage pie mixen met 175 ml water, kruiden naar smaak

Werkwijze:

1 minuut in de magnetron op 800 watt. Vet de pan lichtjes in met olie of PANspray. Maak 3 of 4 aparte koekjes in de pan en bak de rondjes lichtbruin aan. Omkeren en smullen maar!

Chocolade Brownie (2 porties)

Benodigdheden:

1 zakje Chocolade, 1 Loco choco crunch reep, 8 eetlepels water.

Werkwijze:

Meng de inhoud van het zakje met de 8 eetlepels water en de in kleine stukjes gebroken reep in een vuurvast  kommetje en meng goed door elkaar. Plaats het geheel 1,5 minuut in de magnetron op 900Watt en klaar is deze smaak sensatie!!

Muffin

Benodigdheden:

1 zakje vanille (of iedere andere smaak), 6 eetlepels water, beetje kaneelpoeder

Werkwijze:

Meng de inhoud van het zakje met de 6 eetlepels water in een vuurvast kommetje en meng goed door elkaar. Plaats het geheel 1 minuut in de magnetron op 900Watt. Bestrooi met wat kaneel en klaar is uw overheerlijke muffin!

Veel kookplezier! Liefs,

Paula