Selecteer een pagina

19 januari 2019, wintersport, all you can eat vakantie, 85,1 kilo maar intens gelukkig.  De laatste dag van mijn vakantie werd ik namelijk ten huwelijk gevraagd. Super romantisch in de sneeuw naast een prachtig verlicht klein kerkje.

Ik kon mijn geluk niet op.

Eenmaal thuis ging ik me pas realiseren dat ik nu echt zou gaan trouwen en ik echt niet met 85 kilo in mijn trouwjurk zou willen stappen. Wij hadden al snel besloten dat wij 10 september 2019 wilde trouwen en dus had ik nog 7,5 maand de tijd om te knallen. Ik moest en zou 15 kilo afvallen. Ik heb denk ik al 146 pogingen gedaan om af te vallen en wist dus dat het weer heel moeilijk zou gaan worden. In maart kwam ik erachter dat ik het alleen niet kon. Ik kon alle verleidingen niet weerstaan. Daarom besloot ik hulp te zoeken.

Ik had nog 6 maanden tot de bruiloft.

Via via  kwam ik terecht bij #SiS. Al snel heb ik de stap genomen om een afspraak te maken. Gelijk bij mijn eerste afspraak heb ik gezegd wat mijn doel was en hoeveel tijd ik nog had. Ik werd gelijk gerust gesteld. “Amy, jij gaat met 70 kilo je trouwjurk in. Jij kunt dit, jij gaat dit doen!” En niets was minder waar.

De eerste week verloor ik maar liefst 2,6 kilo. De week erna weer een kilo en zo ging het door. Week na week. Je zou denken, hoe kan het dan dat je met dit dieet wel de verleiding kan weerstaan? Dat komt omdat je een stok achter de deur hebt. Je komt elke week wegen, je wilt jezelf bewijzen aan jezelf maar ook naar je coach en naar de buitenwereld. Je ziet jezelf veranderen. Niet alleen je lijf maar ook je innerlijk. Je voelt je weer mooi. Elke week keek ik er naar uit om weer te wegen. Ik voelde me fantastisch.

En tuurlijk was het niet altijd makkelijk, vooral aan het begin is het echt wel lastig maar na de tweede week wordt het echt makkelijker. Af en toe ben ik ook lekker uiteten geweest. De week erna vond ik het dan weer extra leuk om weer te knallen. In mei was ik al aardig op weg. Toen besloot ik ook de cryolipolyse behandelingen erbij te gaan doen. Ik hoorde er veel goede verhalen over en was nieuwsgierig geworden. Dit is een echte aanrader!

Ik ben niet echt een fanatieke sporter dus de cryolipolyse was voor mij de perfecte uitkomst.

Ik werd wèèr smaller en ook mn vetpercentage daalde sterk. In juni en juli heb ik wat meer moeite gehad met het streng volgen van het dieet. Toch heb ik in augustus de 69,5 aangetikt!! Ik kon het niet geloven. Ik voelde me zo goed, zo slank en zo mooi. Ik ben weer helemaal gaan opbouwen met normaal eten, koolhydraten en brood. Dat ging helemaal prima. Ik miste mijn dieet zelfs stiekem een beetje.

10-09-19 mijn trouwdag.

Ik woog 71 kilo. En wat voelde ik me ontzettend mooi. Ik ben inmiddels 6 weken getrouwd en een huwelijksreis verder. Ik geef eerlijk toe dat ik me wat eten betreft heb misdragen in mijn vakantie. Ik weeg momenteel 73,2 maar ik voel me nog altijd mooi. Wel ben ik weer langzaam naar die 70 toe aan het werken. Dit gaat nu veel makkelijker omdat ik nu weet wat er wel en niet goed voor me is. Ik ben me er veel bewuster van wat ik eet.   Het is niet zomaar een dieet met wat reepjes en shakes. Je leert er ook heel veel van en het verandert je leven in positieve zin.

Ik ben nog altijd super trots en blij dat ik deze reis heb mogen maken met #SiS

 

Chat openen
Stel jouw vragen hier
Hai, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval vandaag nog een reactie.

Bedankt voor je geduld, groetjes Denise van Slimming in Style🦩