Selecteer een pagina

Afspraak maken

Wij vinden het belangrijk dat je een afspraak kunt maken waar, hoe en wanneer jij dat wilt.

Online Agenda

Bij Slimming in Style kun je een afspraak maken wanneer jij dat voor jou uitkomt. Daarom kun je online onze agenda bekijken en meteen een afspraak inplannen. Je kunt ook een account aanmaken. Dat is niet verplicht, maar wel handig als je bijvoorbeeld zelf je afspraak wilt verzetten. Nadat je de afspraak hebt ingepland, ontvang je per e-mail een bevestiging. En omdat iedereen wel eens druk is, sturen we je vooraf een herinnering. Lukt het niet om te boeken? Bel gerust, dan helpen we je persoonlijk verder.

Bekijk je de site op een mobiele telefoon en ziet de agenda er vreemd uit? Open dan de agenda in een nieuw venster speciaal voor mobiele websites. Heb je hulp nodig bij het boeken? Neem dan meteen contact met ons op en we helpen je persoonlijk verder.

Hoe boek ik een afspraak?

Een afspraak plan je in 4 stappen:

  1. Selecteer het type afspraak
  2. Kies de datum en het gewenste tijdstip
  3. Log in, meld je aan of ga verder als gast
  4. Betaal veilig online met met iDeal
Welke afspraaktype moet ik selecteren?

Je kunt 2 afspraaktypes selecteren:

Intakegesprek selecteer je als je het Straight away dieet nog niet volgt. Dit gesprek duurt ongeveer 60 minuten en is bedoeld om je doelen te bepalen en een persoonlijk programma met jou op te stellen. De kosten bedragen €25,00 die je direct kunt voldoen met iDeal. Als je een afspraak wilt maken voor een intake met maximaal vier vriend(inn)en, dan betalen jullie slechts eenmaal de intake kosten van €25,00. Bij de eerste bestelling worden de kosten onderling voor jullie verrekend.

Cryolipolyse selecteer je als je een cryolipolyse behandeling wilt boeken. Anderen kiezen vaak voor drie behandelingen van één zone omdat dit op lange termijn het meeste effect heeft. Als je de drie behandelingen direct afrekent, ontvang je een aantrekkelijke korting. Eén behandeling duurt ongeveer 60 minuten. De eerste behandeling kun je meteen online inplannen. Als je meerdere behandelingen boekt, plannen we de vervolgsessies persoonlijk met je in.

Waarom moet ik me aanmelden?
Het is niet verplicht om een account aan te maken voor de online agenda. We adviseren je wel om dat te doen, want met een persoonlijke account kun je eenvoudig je (toekomstige) afspraken bekijken en wijzigen.
Is online betalen wel veilig?
De online betaling wordt afgehandeld via iDeal. Je doet de betaling altijd in de beveiligde omgeving van je eigen bank. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van je eigen bank hoe je kunt controleren dat de betaling veilig is.
Kan ik mijn afspraak later nog verzetten?
Je ontvangt een afspraakbevestiging met daarin onze contactgegevens. Verzetten is kosteloos mogelijk tot 24 uur voor de afspraak. Als je de afspraak volledig afzegt of niet op tijd annuleert, kunnen we helaas geen geld terugbetalen. We rekenen op je begrip.
Staat je vraag er niet tussen?
Wil je bijvoorbeeld meer weten over het Straight away dieet of onze cryolipolyse behandelingen Kijk voor nog meer vragen (en antwoorden natuurlijk) op onze FAQ pagina

Laat je door Slimming in Style op de hoogte houden

Neem contact op

Slimming in Style

Kosterspad 3 Zoeterwoude

071 203 24 32

Stel je vraag

Ben je klaar om te beginnen met opvallen?

Zodra je start met afvallen, begin je met opvallen. De persoonlijke coaches van SiS staan klaar om je te helpen om de beste versie van jezelf te worden. Samen met SiS reken je voor altijd af met die overtollige kilo's. En we beloven je: ze blijven weg! Wat heb je te verliezen? Behalve die kilo's?

Chat openen
Stel jouw vragen hier
Hai, wat leuk dat je ons gevonden hebt! Je ontvangt zo snel mogelijk, maar in ieder geval vandaag nog een reactie.

Bedankt voor je geduld, groetjes Denise van Slimming in Style🦩